Αιμιλίου Βεάκη 23, Περιστέρι, 12134, Αττική

Το εργαστήριο μας λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00 – 17:00.

Δεχόμαστε κατοπιν ραντεβού

Δεν είναι εκθεσιακός χώρος.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακαλούμε διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις προτού μας στείλετε email.

Ποία είναι τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος?

Εντός Αττικής

Το κόστος των μεταφορικών κάθε παραγγελίας είναι  3,30€ (Με Φ.Π.Α) για τα μικρά δέματα έως το βάρος των 2 κιλών.

Για τα μικρά δέματα που το βάρος τους υπερβαίνει τα 2 κιλά υπάρχει πρόσθετη χρέωση 0,85 € (Με Φ.Π.Α) για κάθε επιπλέον κιλό, η  χρέωση εμφανίζεται σε εσάς πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με την υπηρεσία της αντικαταβολής ισχύει πρόσθετη χρέωση 3,50 € (Με Φ.Π.Α).

Για παραγγελίες άνω των 200 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν,

Υπόλοιπη Ελλάδα

Το κόστος των μεταφορικών κάθε παραγγελίας είναι 3,30€ (Με Φ.Π.Α) για τα μικρά δέματα έως το βάρος των 2 κιλών.

Για τα μικρά δέματα που το βάρος τους υπερβαίνει τα 2 κιλά υπάρχει πρόσθετη χρέωση 0,85 € (Με Φ.Π.Α) για κάθε επιπλέον κιλό, η  χρέωση εμφανίζεται σε εσάς πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με την υπηρεσία της αντικαταβολής ισχύει πρόσθετη χρέωση 3,50 € (Με Φ.Π.Α).

Για δέματα μεγάλου βάρους και όγκου η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με Τραπεζική Κατάθεση ή Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα, υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής του ηλεκτρονικού καταστήματος?

Αντικαταβολή : Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στο χώρο σας κατά την παράδοση της παραγγελίας από την εταιρία courier.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες αξίας έως 100€.και μόνο στα μη προσωποποιημένα είδη.

Τα είδη που ετοιμάζονται κατά παραγγελία με προσωπικά στοιχειά αναγραφόμενα επάνω όπως : Ονόματα , Επώνυμα , Ημερομηνίες Γέννησης , Φράσεις και λέξεις επιλογής είναι διαθέσιμα μόνο με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με κάρτα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε πανεύκολα να καταθέσετε άμεσα μέσω e-banking από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας το ποσό της παραγγελίας σας. Εναλλακτικά αν δεν χρησιμοποιείτε e-banking μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα τράπεζας και να κάνετε την κατάθεση στο ταμείο σε έναν από τους λογαριασμούς μας.

Σε πόσο χρόνο παραδίδονται οι παραγγελίες?

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες μέρες για χερσαίους προορισμούς και 3-5 για απομακρυσμένους χερσαίους ή νησιωτικούς προορισμούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις (κακές καιρικές συνθήκες-απεργίες-έλλειψη προϊόντος) ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πόσο ασφαλείς είναι οι αγορές μου στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Τα προσωπικά μου δεδομένα είναι προστατευμένα?

Όλες οι συναλλαγές και τα στοιχεία σας μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή μέσω του πιστοποιητικού ασφάλειας (SSL 128-bit encryption). Για την εκτέλεση παραγγελίας με το ηλεκτρονικό κατάστημα dkexclusive.gr είναι απαραίτητο να γίνουν γνωστά από την πλευρά σας κάποια προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για λόγους ασφαλείας. Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι: ονοματεπώνυμο,  διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και e-mail. Τα δεδομένα που δίνει ο χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς πέρα της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων και των υπηρεσιών που επιθυμεί.

Στείλτε μας ένα email

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]